XRAY Automotive BV

XRAY heeft zich gespecialiseerd in marktconforme en uiterst betrouwbare occasionprijs informatie. Uitgangspunt binnen het XRAY taxatiesysteem is de enige reële en objectief vast te stellen marktwaarde van een gebruikte auto: de handels inkoopwaarde. Dit betreft de inkoopprijs zoals die bij inkoop van een gebruikte auto van een particuliere of zakelijke klant door de professionele handel worden betaald. Het XRAY Taxatiesysteem is sinds 1991 een uiterst succesvol, en algemeen geaccepteerd instrument voor dealers, dealerholdings, universele autobedrijven, leasemaatschappijen, banken en verzekeringsmaatschappijen. Sinds 2010 is de waardebepaling van XRAY tevens geaccepteerd door De Belastingdienst voor de bepaling en aangifte van de te betalen BPM bij import van gebruikte auto’s.

Veiling – XBS

De betrouwbare XRAY taxatieprocessen vormen de basis voor het opvragen van gegarandeerde handelsbiedingen. Het XBS veilingplatform zorgt voor een optimale mix tussen vraag en aanbod waardoor de hoogst haalbare handelsbieding gegarandeerd wordt. Zekerheid voor inruil.

BPM Import

XRAY onderbouwt de volledige BPM aangifte bij import, met advies over de meeste interessante methodiek. Keuze tussen historische of actuele bruto BPM berekening. Keuze tussen koerslijst- of afschrijvingstabelaangifte. Inclusief alle benodigde aangifteformulieren. De XRAY handelswaarde vormt de basis voor de juiste aangifte. Zekerheid voor import.

Het XRAY Team:

NEEM-CONTACT-MET-ONS-OP