XRAY Import Service

Zelf uw auto importeren, wij verzorgen het BPM aangifteformulier

De XRAY Import Service is een eenvoudige en snelle manier voor het invullen van het BPM aangifte formulier voor de Douane en Belastingdienst als u zelf een auto importeert.

Met de XRAY Import Service verzekert u zich van een correct ingevuld aangifteformulier. Waarbij de berekening is gebaseerd op de meest interessante aangiften methodiek, koerslijst of afschrijvingstabel. U maakt gebruik van onze jarenlange ervaring en betaalt daarom niet teveel BPM. Voor de bruto bpm calculatie mag u gebruik maken van vele verschillende rekenregels. Onze software berekent feilloos de meest interessante methodiek van aangifte. De indicatieprijzen zijn vrijblijvend en kosteloos, de kosten voor de volledige aangifte bedragen € 59,95(incl. BTW). Deze dienstverlening is uitermate geschikt voor koerslijst en tabelaangifte, indien het te importeren voertuig schade heeft en u derhalve gebruik wil maken van een taxatierapport aangifte kunnen wij u in contact brengen met een van onze gespecialiseerde partners.

Waarom kiest u voor XRAY?

  • BPM aangifteformulier automatisch en foutloos ingevuld.
  • Goedgekeurd door Belastingdienst.
  • Koerslijstaangifte gebaseerd op lagere marge waarde. *
  • Altijd de juiste bruto BPM en juiste netto catalogusprijs.
  • Alle informatie en alle bedragen netjes op een rij.

De XRAY BPM aangifte kost € 59,95 (incl. BTW). U ontvangt hiervoor
het compleet ingevulde BPM-aangifteformulier en een XRAY
koerslijstberekening die u direct voor uw aangifte kunt gebruiken.

start xray import

*Op 27 januari 2017 heeft De Hoge Raad geoordeeld dat de lagere inkoopwaarde van een marge auto voor de aangifte BPM is toegestaan. Dit houdt in dat bij het importeren van een gebruikte personenauto gebruik gemaakt kan worden van een koerslijst die een afwaardering hanteert voor marge voertuigen. Daarbij is voor de Hoge Raad niet van belang dat de auto wel of niet is aangekocht met BTW. De XRAY koerslijst is sinds 2010 volledig geaccepteerd door de Belastingdienst en mag als zodanig worden aangewend en toegepast in het BPM-aangifteproces. Vanzelfsprekend houdt de XRAY koerslijst rekening met verschillende waarderingen voor o.a. BTW, Marge en Rental voertuigen.